

# **ASVAB-SECTION-8**<sup>Q&As</sup>

ASVAB Section Eight: Paragraph comprehension

# Pass ASVAB ASVAB-SECTION-8 Exam with 100% Guarantee

Free Download Real Questions & Answers PDF and VCE file from:

https://www.passapply.com/asvab-section-8.html

100% Passing Guarantee 100% Money Back Assurance

Following Questions and Answers are all new published by ASVAB
Official Exam Center

- Instant Download After Purchase
- 100% Money Back Guarantee
- 365 Days Free Update
- 800,000+ Satisfied Customers



# https://www.passapply.com/asvab-section-8.html

2024 Latest passapply ASVAB-SECTION-8 PDF and VCE dumps Download

### **QUESTION 1**

Correct Answer: C

High-school and college graduates attempting to find jobs should participate in mock job interviews. These mock interviews help students prepare for the types of questions they'll be asked, make them more comfortable with common interview formats, and help them critique their performance before facing a real interviewer. Because they're such a valuable aid, schools should organize mock job interviews for all of their graduating students.



# https://www.passapply.com/asvab-section-8.html

2024 Latest passapply ASVAB-SECTION-8 PDF and VCE dumps Download

Explanation:	Exp	lanation:
--------------	-----	-----------

The passage doesn\\'t state the locale of the story, so Choices "in England" and "in England on a winter night" are incorrect.

The references to extreme cold and lack of light makes Choice "on a calm summer evening" an incorrect answer.

#### **QUESTION 3**

Travelers should check passport and visa requirements with consular officials of the countries to be visited well in advance of their departure date. Application for a passport may be made at a passport agency, many federal and state courts, probate courts, some county and municipal offices, and some post offices. The 14 major cities with U.S. passport agencies are Boston, Chicago, Denver, Honolulu, Houston, Los Angeles, Miami, New Orleans, New York, Norwalk, Connecticut, Philadelphia, San Francisco, Seattle, and Washington DC. Text quoted from: Passport: US Passport. (n.d.).

Text quoted from: Passport: US Passport. (n.d.).

According to the above passage, which of these offices is the least likely to issue a passport?

A. your post office

B. your public library

C. your municipal offices

D. your federal or state court

Correct Answer: B

# **QUESTION 4**

On June 22, 1944, President Franklin Delano Roosevelt signed into law one of the most significant pieces of legislation ever produced by the United States government: The Service members' Readjustment Act of 1944, commonly known as the GI Bill of Rights. By the time the original GI Bill ended in July 1956, 7.8 million World War II veterans had participated in an education or training program, and 2.4 million veterans had home loans backed by the Veterans Administration (VA).

The	GΙ	Rill	provided	
1110	O.I.		DIOVIGEG	

A. free housing, training, and education

B. medical coverage, education, and assistance to veterans

C. home loan guarantees, training, and education for many former military members

D. a means to exempt veterans from social security taxes



## https://www.passapply.com/asvab-section-8.html 2024 Latest passapply ASVAB-SECTION-8 PDF and VCE dumps Download

Correct Answer: C

Explanation:

According to the passage millions of veterans received home loan guarantees, education, and training, making Choice "home loan guarantees, training, and education for many former military members" the correct answer.

Be careful here, as Choice "free housing, training, and education" is tempting, but nothing in the passage indicates that the housing, education, and training were totally free.

#### **QUESTION 5**

There was once a dog who used to snap at people and bite them without any provocation, and who was a great nuisance to everyone who came to his master\\'s house. So his master fastened a bell round his neck to warn people of his presence. The dog was very proud of the bell, and strutted about tinkling it with immense satisfaction. But an old dog came up to him and said, "The fewer airs you give yourself the better, my friend. You don\\'t think, do you, that your bell was given to you as a reward of merit? On the contrary, it is a badge of disgrace."

Aesop\\'s Fable "The Mischievous Dog". William Caxton, 1484.

From the above passage, the reader can infer that the Aesop fable is teaching that \_\_\_\_\_

- A. being noticed does not always mean you are famous
- B. the old dog did not understand why the master had put a bell on the dog
- C. the dog was cleverer than he was given credit for
- D. the master put the bell around the dog\\'s neck so if he got lost he would be returned

Correct Answer: A

**Dumps** 

ASVAB-SECTION-8 PDF ASVAB-SECTION-8 Exam Questions

**ASVAB-SECTION-8 Braindumps**